de gener 07, 2012

Dia 10 de gener vaga d'usuaris/àries del transport públic

Manifest de la iniciativa #TMB51 sobre la vaga d’usuaris del transport públic del 10 Gener

El 10 de gener us proposem fer una vaga d’usuàries/usuaris del transport públic contra la pujada abusiva de les tarifes 2012 executades per l’ATM. La nostra proposta és que no consumiu transport públic aquell dia, que anéu a peu, en bici, patinet o compartint vehicle i amb aquest gest mostrar el nostre rebuig i incomprensió a tals mesures.

La vaga convocada per la iniciativa ciutadana #TMB51 va sorgir a partir del malestar d’algunes persones a les xarxes socials les quals ens hem anant organitzant per convocar aquesta acció, una vaga de consum seguint un exemple proper i històric, un homenatge a la Vaga de Tramvies del 51, la gran movilització que els barcelonins van provocar en plena postguerra pel mateix motiu.

Aquesta és la nostra proposta i una primera iniciativa, no sabem com anirà i ja estem parlant de noves accions però n’esperem moltes més per part d’altres entitats/organitzacions/col.lectius que, com nosaltres, creuen que hi ha altres solucions més equitatives i menys perjudicials per als ciutadans/ciutadanes afectats.

Esperem el vostre suport, acció i difusió!

Gràcies!
Iniciativa #TMB51

Annexe:
Necessitem el suport ciutadà i d’associacions, entitats i col.lectius per tirar endavant aquesta iniciativa, i ens el podeu donar signant aquest manifest de suport des de les respostes, anirem afegint en un llistat la vostra adhesió, Gràcies!